PEKEL'DEN YARALI ÖĞRENCİLERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

PEKEL

Pekel, 1 kişinin hayatını kaybettiği, 36 kişinin yaralandığı trafik kazasında yaralanan öğrencilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.





Belediye
Başkanı Sedat Pekel, Bandırma-Karacabey istikametinde Çavuşköy yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 36 kişinin de yaralandığı trafik kazasında yaralanan öğrencilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


Çanakkale`ye geziye gittikleri öğrenilen Afyon Bayat ilçesi İmralı İlköğretim Okulu öğrencileri ile Bayat Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden 36 kişinin yaralandığı kaza sonucu yaralıları Bandırma Devlet Hastanesinde ziyaret eden Başkan Pekel, öğrencilere geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirerek kaza ve yaralılar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kaza sonrası Bandırma ve Karacabey ilçelerine bağlı çok sayıda ambulans ile Bandırma Devlet Hastanesi`ne getirilen yaralılardan 10`unun durumunun ağır olduğu 26 yaralının ise tedavilerinin ayakta yapıldıktan sonra memleketlerine gönderilecekleri belirtildi.





KÖYLÜ 10.5
28.05.2013 13:23:49
Kişiler kendilerine kendi yüz aynalarında bakıp saçını taramalı.. Ayna başka yerden, tarak başka yerden olursa taranan saçın o kimseye hiçbir faydası olmaz. elbette yorum hürdür. ama ikili konuşulması gereken noktada yazılı cevap istenirse elbette bu imkansızdır. Siz önce yayınlanmasını istediğiniz haberi kim yaptı. kimlere servis edildi onu sorgulayacaksınız. bahse konu olan haber sahibinden. biz hayallerle iş yapmayız. şahsiyetin kimliği ve kişiliği bizi bağlamaz.

KÖYLÜ 10.5
28.05.2013 13:27:44
Bir yaptığınız habere bakın birde koyduğunuz fotolara.Tabi dün siz bu olaydan sonra hiç değilse Başkanı takip edipte Hastahaneye bile gitmediniz ki değilmi?Neyse bizde bunları YUTUYORMUŞ GİBİ YAPIYORUZ ZATEN...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli